Op 9 maart 2019 organiseert Zimihc het evenement Utrecht Blaast Binnen in TivoliVredenburg. Tijdens dit evenement treedt het Groot Orkest van het KZHM op in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Gedurende de dag treden er nog 8 verenigingen uit de regio Utrecht op. 's Avonds wordt het programma afgesloten met een optreden van Canadian Brass. Een toonaangevend blaasensemble uit Canada. Gedurende de dag zullen zij workshops geven aan muzikanten en de resultaten hiervan zullen gepresenteerd worden voor het concert van Canadian Brass in het avondprogramma.

Als deelnemende vereniging verkopen wij kaarten voor dit evenement. Er zijn twee soorten kaarten beschikbaar: een dagkaart en een combikaart. De dagkaart van € 10 geeft toegang tot alle optredens van de verenigingen uit de regio Utrecht. De combikaart van € 20 geeft zowel toegang tot het dagprogramma als het avondprogramma met Canadian Brass. Naast de dag- en combikaarten zijn er via TivoliVredenburg kaarten verkrijgbaar voor enkel het concert van Canadian Brass, deze kosten € 37 en bieden als extra mogelijkheid om een vooraf een specifieke plaats in de zaal te reserveren, de combikaarten bieden een vrije plaatskeuze.

Kaarten voor dit bijzondere evenement kunnen besteld worden via onze website: 
https://www.kzhm.nl/reserveringen

Er zijn slechts een beperkt aantal combikaarten beschikbaar, deze kunnen daardoor enkel besteld worden voor 10 december 2018.
Dagkaarten kunnen besteld worden tot 25 januari 2019.

Meer informatie over het evenement kan worden gevonden op de volgende website:
http://www.zimihc.nl/spotlights/zimihcmaatwerk/agenda/utrecht-blaast-binnen-2019