Reserveringsformulier Utrecht Blaast Binnen 9 maart in TivoliVredenburg.

Op 9 maart 2019 organiseert Zimihc Utrecht Blaast Binnen. Op deze dag spelen een aantal verenigingen uit de provincie Utrecht in de grote zaal van TivoliVredenburg, waaronder het KZHM. In de avond wordt het evenement afgesloten met een speciaal optreden van Canadian Brass.

Als deelnemer kunnen wij u 2 soorten kaarten aanbieden. Via dit formulier kunt u deze kaarten reserveren. U kunt kiezen voor een dagkaart van € 10,-, welke toegang geeft voor alle concerten overdag. Als tweede optie kunt u kiezen voor een combikaart van € 20,-, welke toegang geeft voor alle concerten overdag inclusief de speciale avondvoorstelling van Canadian Brass.

Het aantal kaarten wat beschikbaar is voor deze dag is beperkt. Reserveer daarom tijdig uw kaarten! Dit kan tot 15 januari 2019.

Na het plaatsen van de reservering, ontvangt u direct een bevestiging van de reservering op het duur u opgegeven e-mailadres. Uiterlijk een week voor het evenement ontvangt u een instructie over het betalen en ophalen van de kaarten.

Toegangskaarten kosten:

  • Dagkaart: € 10,- per persoon.
  • Combikaart: € 20,- per persoon.  

 

 

 

 

Personalia

Een dagkaart geeft toegang tot alle concerten welke overdag plaats vinden.

Let op: deze kaarten zijn niet geldig voor het avondprogramma inclusief Canadian Brass.

Een combikaart geeft toegang tot alle concerten overdag en is inclusief de avondvoorstelling van Canadian Brass.

 

Powered by BreezingForms