Let op: dit concert is verplaatst naar 27 augustus.

Bereid je voor op een concert met een twist! Op onze volgende uitvoering in het Slottuintheater hoor je niet alleen muziek, maar zijn we onderdeel van een theatervoorstelling van Tijl Damen met interactie, humor en muziek.

Maak kennis met schoonmaker Tijl, een karakter zo levendig en nieuwsgierig dat het onmogelijk is om niet van hem te houden. Tijl ontdekt ons orkest op het podium en kan de verleiding niet weerstaan om de muziek tot leven te brengen. Maar hij heeft een klein probleempje... Hij heeft geen flauw idee hoe je een orkest kan laten spelen!

Wat volgt is een muzikaal avontuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Van trap tot 'toonladder', en van regenlaarzen tot marsmuziek, Tijl ontdekt de meest vreemde manieren om het orkest aan de praat te krijgen. En we hebben jouw hulp daarbij nodig!

Het belooft een onvergetelijke voorstelling te worden die zowel kinderen als volwassenen aan het lachen zal maken en zal inspireren.
Dus zet je schrap voor een unieke mix van muziek, theater en een dosis pure magie. Zal het Tijl lukken om het Koninklijke Orkest te laten spelen? Kom het zelf ontdekken!

 

Het optreden met Tijl is op 27 augustus in het Slottuintheater om 14:00. Toegang is gratis.