Het Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap (KZHM) is een muziekvereniging in Zeist met twee orkesten: een Leerlingenorkest en een Groot Orkest. De vereniging telt zo'n 40 leden van alle leeftijden.

Het Groot Orkest speelt in de 2e divisie. De muziek die gespeeld wordt is zeer divers: van herkenbare film- en musicalmuziek tot swingende Latijn-Amerikaanse dansen, en alles daar tussenin! We zijn een 'zittend' orkest, dat betekent dat we niet op straat lopen.
Het Leerlingenorkest is speciaal opgericht voor beginnende muzikanten. Het is een zelfstandig orkest en geeft dus ook eigen concerten. Tegelijkertijd is het een opleidingsorkest: als leerlingen het beoogde niveau voor het Groot Orkest bereikt hebben, stromen ze door naar het Groot Orkest.

Naast het samen muziek maken staan ook het plezier en de gezelligheid hoog in het verenigingsvaandel. En natuurlijk zijn nieuwe leden van harte welkom! Bespeel je een instrument en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen? Of durf je de uitdaging aan om een instrument te léren bespelen? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken of zelfs al mee te spelen.

We repeteren op woensdagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur (Leerlingenorkest) en van 20:00 uur tot 22:15 uur (Groot Orkest) in Het Kunstenhuis, Egelinglaan 2b te Zeist.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Kijk hier voor meer informatie.