Door vriend te worden van het KZHM ondersteun je de vereniging financieel, waardoor het voor de vereniging mogelijk blijft om concerten te organiseren en jou telkens opnieuw te kunnen verrassen met een prachtige invulling van een concert.

Word jij een vriend van het KZHM? Dan kun je profiteren van kleine extra's. Denk aan korting op kaartjes tot het ontvangen van onze nieuwsbrief. In de tabel hieronder zie je welke keuzes er mogelijk zijn binnen het vriendenprogramma. Uw evt. bijdrage is per kalenderjaar.

 

Heb jij jouw keuze kunnen maken? Of zit er voor jou geen geschikte optie tussen, maar zou je wel graag een vriend willen worden? Stuur een e-mail met jouw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan wat voor vriend jij graag zou willen worden van het KZHM.

  Bedrag per jaar Privileges
Steun-vriend € 10,- 50% korting op 1 toegangskaart per concert
Concert-vriend € 20,- 50% korting op 2 toegangskaarten per concert
Donateur-vriend € 30,- 1 gratis toegangskaart voor 1 concert naar keuze per jaar + 50% korting op 2 toegangskaarten per concert
Sponsor-vriend brons € 100,- 2 gratis toegangskaarten voor 1 concert naar keuze per jaar + 50% korting op 2 toegangskaarten per concert + A7 advertentieruimte in programmaboekjes
Sponsor-vriend zilver € 150,- 2 gratis toegangskaarten voor 1 concert naar keuze per jaar + 50% korting op 2 toegangskaarten per concert + A6 advertentieruimte in programmaboekjes + bedrijfslogo op de website (heel jaar)
Sponsor-vriend goud € 200,- 4 gratis toegangskaarten voor 1 concert naar keuze per jaar + 50% korting op 5 toegangskaarten per concert + A6 advertentieruimte in programmaboekjes + Vermelding als sponsor in programmaboekjes + Bedrijfslogo op de website (heel jaar)
Hoofdsponsor € 300,- per concert In alle communicatie voor het concert wordt de hoofdsponsor vermeld + Uitingen bij het concert in overleg (bijv. banner op het podium) + 4 gratis toegangskaarten voor het gesponsorde concert + 50% korting op 5 toegangskaarten per concert + A5 advertentieruimte in het programmaboekje + Bedrijfslogo prominent op de website (half jaar)
Adverteerder € 25,- A7 advertentieruimte in programmaboekjes
Adverteerder € 50,- A6 advertentieruimte in programmaboekjes
Online Adverteerder € 50,- 6 maanden logo op de website
Online Adverteerder € 90,- 1 jaar logo op de website