Altijd al eens willen horen hoe een trompet een leeuwenbrul nadoet? Of welk geluid een goudvis maakt? Of ben je benieuwd hoe een van onze 'orkest-apen' saxofoon speelt? Kom dan naar het familieconcert van de Zeister harmonie KZHM op zondag 2 april in Het Kunstenhuis. Er worden allerlei muziekstukken gespeeld met het thema "Koning der dieren". De toegangsprijs voor dit concert is € 6 voor volwassenen en € 3 voor kinderen (t/m 12 jaar). Daarnaast zijn er gezinskaarten (2 volwassenen en 3 kinderen) verkrijgbaar voor € 20.

Ben je 12 jaar of jonger, dan kun je kans maken om dit concert gratis bij te wonen. Wat moet je dan doen? Je bedenkt een dier en je verzint welk instrument bij zo'n dier hoort. Hiervan maak je een mooie tekening en daarvan stuur je voor 14 maart 2017 een foto of scan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij je tekening je naam, leeftijd en telefoonnummer. Wie weet win jij met je tekening een gratis gezinskaart! Alle deelnemers ontvangen € 1 korting wanneer ze hun tekening bij de kassa laten zien.

Er zijn in totaal 3 gezinskaarten te winnen. Deelnemers ontvangen uiterlijk op 22 maart 2017 de uitslag van de tekenwedstrijd.