In 2022 bestaat de Zeister harmonie KZHM 140 jaar. Om dit te vieren zullen wij in november flink uitpakken met een groot concert in theater Figi op 19 november 2022. Tijdens dit concert zullen wij Symfonie no. 1 “The Lord of the Rings” van Johan de Meij uitvoeren met een verteller en zandprinses. Met na de pauze een non-stop spetterende muziekshow. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn wij op zoek naar muzikanten die ons orkest kunnen versterken tijdens dit grote project.

De Symfonie no. 1 “The Lord of the Rings” is een originele compositie voor harmonieorkest. Het werk is gebaseerd op het boek “In de ban van de ring” van J.R.R. Tolkien. De symfonie bestaat uit 5 delen, die elk een personage of een belangrijke gebeurtenis uit het boek illustreren.

Voor dit projectorkest zijn wij op zoek naar muzikanten die op minimaal niveau C (HaFaBra richtlijnen) spelen en voldoende ervaring hebben met het spelen in een orkest. Aanmelden kan tot 1 mei 2022. Voor deelname aan dit projectorkest vragen wij een bijdrage van €50 voor bladmuziek, repetities, concert en een onvergetelijke ervaring.

Repetities

Het projectorkest zal repeteren op de volgende dagen:

  • Zaterdag 8 oktober
  • Woensdag 2 november
  • Vrijdag 4 november
  • Zaterdag 5 november
  • Woensdag 9 november
  • Woensdag 16 november
  • Vrijdag 18 november

Op woensdag- en vrijdagavond repeteren we van 20:00 tot 22:15. 
Op zaterdag 8 oktober zullen we repeteren van 09:30 tot 16:00.

De repetities vinden plaats in de regio Zeist. Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

 

Aanmelden

Aanmelden voor het project kon tot 1 mei 2022.
Heb je vragen over het project? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .