Reserveringsformulier High Tea concert 23 maart in Torenlaan Theater in Zeist.

 

Muziek en lekker smullen !!

Op zaterdag 23 maart houdt het Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap een High Tea concert.

Onder het genot van heerlijke zoete en hartige hapjes kunt u genieten van bijpassende muziek, verzorgd door het leerlingenorkest, het groot orkest en verschillende samengestelde ensembles.

"Tea for Two", "Coffe Serenade", "Le Pain au Chocolat" en nog veel meer muziekstukken zullen voorbijkomen, afgestemd op de volledige verzorgde high tea en onder leiding van onze dirigente Ria Kornet.

Het concert zal plaatsvinden in het Torenlaan Theater (Torenlaan 38) in Zeist en beginnen om 14:00 uur. De zaal is open vanaf 13:30 uur.

Kaarten kosten slechts € 20,- voor volwassenen en € 15,- voor kinderen tot en met 12 jaar.

LET OP!!

Voor dit concert is reserveren verplicht. Er worden geen losse kaarten aan de zaal verkocht.

Wees snel, want op = op !

 


Bestelprocedure

Hieronder kunt u uw toegangskaarten bestellen.


Nadat u uw reservering heeft gemaakt ontvangt u op het emailadres wat u heeft opgegeven een bevestiging met daarop uw boekingsnummer. 

Vervolgens ontvangt u een mail welke tevens uw toegangsbewijs is. U dient deze email uit te printen en mee te nemen, of te kunnen tonen op het beeldscherm van uw telefoon.

UPDATE; 20 maart.

Omdat het nog maar ruim 2 dagen tot het concert is, zal vooraf betalen via uw bank niet meer lukken. Reserveringen die nu worden gedaan dienen aan de zaal contant afgerekend te worden. 

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat er NIET met pin betaald kan worden aan de zaal. We willen u verzoeken om het bedrag zo veel mogelijk gepast mee te nemen.

Personalia

Geef hieronder aan hoeveel toegangskaarten voor volwassenen u wit reserveren voor het High Tea Concert 2019. Voor volwassen is een toegangskaart € 20,-.

Geef hieronder aan hoeveel toegangskaarten voor kinderen u wit reserveren voor het High Tea Concert 2019. Voor kinderen t/m 12 jaar is een toegangskaart € 15,-.

 

Toegankelijkheid Torenlaan Theater

Het theater is toegankelijk voor mensen die moeilijk ter been zijn, met rollator lopen of in een rolstoel zitten.


Speciale toegangsprijs voor Vrienden van het KZHM

Voor iedereen die Vriend van het KZHM is en de bijdrage voor 2019 heeft betaald, gelden alleen voor dit concert afwijkende toegangsprijzen. Dit omdat voor dit concert een hogere toegangsprijs geldt dan normaal.

Vrienden van het KZHM krijgen per boeking 1 toegangskaart voor volwassenen voor € 10,- i.p.v. € 20,-. Dit ongeacht het soort Vriend.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een vinkje te zetten bij de vraag: Bent u Vriend van het KZHM.

 

Powered by BreezingForms