Reserveringsformulier concert: KZHM Sounds of Freedom 21 maart 2020, Sionskerk in Zeist.

Op zaterdag 21 maart 2020 geeft het KZHM haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Ditmaal in het teken van 75 jaar bevrijding.

Tijdens dit concert zullen wij onder andere muziek spelen van Glenn Miller, John Williams en muziek uit Anna Frank, Soldaat van Oranje, Schindlers List en andere werken. En dit alles onder leiding van onze dirigent Bert Willemsen.

Het concert vindt plaats in de Sionskerk in Zeist. Adres; Jacob Catslaan 73. 

De deuren gaan open om 19:30 en om 20:00 zal het concert beginnen.

Kaarten zijn 10,- en voor kinderen t/m 15 jaar 5,-.

Koffie en thee in de pauze zijn inbegrepen.

Na afloop van het concert is iedereen welkom voor een drankje in het Kunstenhuis.

 


Bestelprocedure

Hieronder kunt u uw toegangskaarten bestellen.

Nadat u uw reservering heeft gemaakt ontvangt u op het emailadres wat u heeft opgegeven een bevestiging met daarop uw boekingsnummer en de instructie hoe vooraf te betalen.

Als wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u een mail welke tevens uw toegangsbewijs is. U dient deze email uit te printen en mee te nemen, of te kunnen tonen op het beeldscherm van uw telefoon.

Vooraf bestellen en betalen voorkomt langer wachten bij de ingang en u bent verzekerd van een zitplaats. Reserveringen en betalingen tot 20 maart kunnen tijdig verwerkt worden.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat er NIET met pin betaald kan worden aan de zaal. We willen u verzoeken om het bedrag zo veel mogelijk gepast mee te nemen.

Personalia

Geef hieronder aan hoeveel toegangskaarten u wit reserveren voor het KZHM Sounds of Freedom concert 2020. Voor volwassen is een toegangskaart € 10,-.

Geef hieronder aan hoeveel toegangskaarten voor kinderen u wit reserveren voor het KZHM Sounds of Freedom concert 2020. Voor kinderen t/m 15 jaar is een toegangskaart € 5,-.

 

 


Toegangsprijs voor Vrienden van het KZHM

Voor iedereen die Vriend van het KZHM is en de bijdrage voor 2020 heeft betaald, gelden andere voorwaarden voor een toegangskaart. 

Afhankelijk van het soort Vrienden van het KZHM krijgt u of korting of gratis toegangsbewijs. Bij uw reservering en betaling wordt hier rekening mee gehouden.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een vinkje te zetten bij de vraag: Bent u Vriend van het KZHM.

 

Powered by BreezingForms