Speel jij een blaasinstrument of ben jij slagwerker en wil je een supergezellige dag meemaken met andere muzikanten? Geef je dan op voor de leerling play-in van het harmonieorkest KZHM!

Tijdens deze dag zul je met andere muzikanten de hele dag muziek maken om aan het einde van de dag een concert te geven! Het is bedoeld voor leerlingmuzikanten die minimaal 1 jaar les hebben.  Onze toffe dirigent Bert Willemsen zal deze dag leiden. Het evenement zal plaatsvinden op 12 maart 2022 van 9.00-17.00 uur in de boskapel in Zeist (Laan van Beek en Royen 46) en is inclusief lunch. De kosten voor deze dag zijn 10 euro.

Krijg je hier ook al zin in? Geef je dan snel op via deze link: opgaveformulier

De deadline voor de inschrijving is 13 februari 2022. Hopelijk tot dan!

 

Wat is KZHM?

Het Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap (KZHM) is een muziekvereniging in Zeist met twee orkesten: een Leerlingenorkest en een Groot Orkest. De vereniging telt zo'n 40 leden van alle leeftijden. Het leerlingenorkest is bedoeld om gezellig samen muziek te maken voor iedereen van elk niveau. In dit orkest kun je een blaasinstrument of slagwerk spelen. Voor meer informatie kun je rondkijken op deze website.

Wie is Bert Willemsen?

Bert Willemsen is de dirigent van het KZHM. Hij dirigeert ook bij andere orkesten, zowel binnen als buiten de regio en is werkzaam als trombonist, tubaïst, gitarist en basgitarist. Naast het dirigeren en spelen schrijft Bert ook muziek. Hij is een heel gezellige dirigent die leerlingen goed weet te enthousiasmeren.

Wil je meer weten over Bert Willemsen en zijn diverse activiteiten? Neem dan een kijkje op zijn eigen website: Bert Willemsen

Play-inn KZHM maart 2022