Op zaterdag 25 november geeft de Zeister harmonie KZHM haar jaarlijkse najaarsconcert. Ditmaal met het thema Winterfeesten, bijvoorbeeld Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Het concert vindt plaats in de Sionskerk te Zeist en beide orkesten van het KZHM zullen die avond spelen onder leiding van dirigente Ria Kornet.

Een concert van het KZHM is veel meer dan alleen luisteren naar muziek. Gezelligheid is voor ons belangrijk, ook tijdens concerten. Denk aan unieke prestaties van de stukken, glühwein en chocolademelk en een kerstboom. Naast gezelligheid vinden we het ook belangrijk om onszelf muzikaal uit te dagen. Het programma bevat onder andere het complexe Russian Christmas Music van Alfred Reed en is aangevuld met lichtere stukken zoals The Nightmare before Christmas en Alphornzauber met de alpenhoornsolist Hans Spies. Zo bieden wij een gevarieerde avond die je zeker niet mag missen!

Kaarten voor het concert kosten 10 euro per stuk en zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zijn te koop aan de deur. Aan de deur kan enkel contant betaald worden. De deuren van de Sionskerk gaan open om 19:30 uur, het concert start om 20:00 uur. Na afloop is iedereen welkom voor een drankje in het Kunstenhuis.

 

Poster Najaarsconcert