Rabo Club Support. Laat jouw clubhart zien!

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Ook dit jaar doen we als KZHM mee aan de Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkas campagne).

Stemmen
Van 27 september t/m 11 oktober 2019 mogen leden van de Rabobank stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard!

Oproep aan alle leden
Het is voor KZHM belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. 

Ons bestedingsdoel
Nieuwe polo's.
De huidige polo's met ons logo erop, zijn hoognodig aan vervanging toe. We gebruiken deze polo's vooral bij buitenoptredens. Omdat we deze shirtjes in diverse maten aanwezig moeten zijn hebben we er zeker een 60 tal nodig. Ook dienen deze weer bedrukt te worden met ons logo zodat we goed herkenbaar zijn.

Ben je al lid?
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op KZHM tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van de Rabobank. Niet iedere klant is automatisch ook lid!
Kijk voor meer info over de Rabo ClubSupport op www.rabo-clubsupport.nl/rijn-en-heuvelrug
Bedankt voor jouw steun!

 

Rabobank ClubSupport